Danny Davis, mluvčí Dmytro Firtashe, v reakci na nedávný článek v deníku New York Times uspořádá telefonickou tiskovou konferenci, která má prokázat, že dokument s nabídkou úplatku indických vládních zastupitelů napsal pan McKinsey, nikoliv pan Firtash

Washington (USA) 7. ledna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Audio tisková konference v úterý 15:00 EET/14:00 CET/8:00 EST

CO : Tisková konference pro americká a ukrajinská média v reakci na nedávný článek New York Times (viz odkaz: https://nyti.ms/2RvhY01), která má prokázat že dokument navrhující podplácení indických úředníků napsal pan McKinsey, nikoli Dmytro Firtash nebo jeho kolegové, jak tvrdí americký státní zástupce. Lanny Davis vydá jménem pana Firtashe prohlášení v reakci na tento článek a odpoví na otázky.

KDO : Lanny Davis - Washington, D.C. mluvčí pana Dmytro Firtashe, Davis Goldberg & Galper PLLC

KDY : Úterý, 8. ledna 2019

15:00 EET/14:00 CET/8:00 EST

KDE : Audio konferenční hovor

Tel. z USA: 1-800-311-9402; přístupový kód 2468

Tel. z Rakouska: 0800295197; přístupový kód 2468

Tel. z Ukrajiny: 0800503181; přístupový kód 2468

PŘÍLEŽITOSTI PRO OTÁZKY / ODPOVĚDI OD ZPRAVODAJŮ

VYDÁNO KANCELÁŘÍ DAVIS GOLDBERG GALPER, REGISTROVANOU ZAHRANIČNÍ AGENTUROU, JMÉNEM DMYTRO FIRTASHE. DALŠÍ INFORMACE JSOU K DISPOZICI NA ODDĚLENÍ PRÁVA A SPRAVEDLNOSTI USA, WASHINGTON, D.C.

Kontakt: Eleanor McManus

emcmanus@dggpllc.com

(202) 899-3846 kancelář

(202) 460-1451 mobil

Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 2019 ČTK

16°C

Dnes je úterý 17. září 2019

Očekáváme v 15:00 18°C

Celá předpověď